Regulament desfasurare

REGULAMENT PARTICIPARE “Pedalam Pentru Romania” 2018

Scurta descriere: Evenimentul “Pedalam Pentru Romania” este un eveniment necompetitiv, un mars pe biciclete menit sa sarbatoreasca Centenarul Marii Uniri si sa incurajeze mersul pe doua roti si un stil de viata activ si sanatos.

CASCA ESTE OBLIGATORIE !

Deplasarea se va face in coloana, 1-2 persoane in latime, astfel incat traficul auto sa fie deranjat cat mai putin. Coloana se deplaseaza insotita de echipaje de politie, ambulanta, masini asistenta tehnica. In fiecare zi exista autocare disponibile pentru cei care nu mai pot continua traseul pe bicicleta.

Transportul se realizeaza cu autocare si camioane pentru biciclete.

Taxe si pachet de participare:

Taxele de participare in acest an pentru Cu Bicicleta la Mare sunt urmatoarele:

 • Tura de Moldova
  Plecare din Iasi
  PRET : 1025 lei
  Plecare din PiatraNeamt
  PRET : 950 lei
 • Tura de Transilvania
   
  Plecare din Timisoara
  PRET : 1045 lei 
  Plecare din Oradea
  PRET : 700 lei 
 • Tura de Muntenia
   
  Plecare din Bucuresti
  PRET : 1280 lei 
  Plecare din Brasov
  PRET : 1070 lei 

Locul si data pentru ridicarea kiturilor de participare pentru fiecare eveniment in parte vor fi anuntate de catre organizatori pe acest site si pe pagina de Facebook. Kitul de participare se poate ridica personal sau de catre un alt participant doar pe baza buletinului/cartii de identitate.

Participantii vor primi 2 numere de participare ce vor fi folosite in mod obligatoriu astfel:

– un numar va fi pozitionat pe ghidonul bicicletei pe intreaga durata a evenimentului

– un numar va fi necesar pentru recuperarea bicicletei la transport si pentru participarea la tombola.

Inscrieri si plata taxei de participare:

Formularul de inscriere va trebui completat cu datele personale. Aceste date sunt solicitate exclusiv pentru a putea intocmi factura aferenta platii si pentru completarea fisei de cazare la hotel.

Alocarea locurilor pentru fiecare tura in parte se va face in ordinea efectuarii platii taxei de participare. Locurile sunt limitate.

Cazare si masa:

Cazarea se va face la hoteluri in camere de 2-3 persoane. In masura in care doresc acest lucru, si in limita spatiilor de cazare disponibile, participantii isi pot alege colegii de camera. In cazul in care nu se opteaza pentru un anumit coleg, alocarea va fi facuta de catre organizatori.

Alte prevederi:

– La eveniment se pot inscrie doar persoane cu varsta de peste 18 ani. Copiii cu varsta de sub 18 ani pot participa doar insotiti de un parinte sau de un adult pe baza de imputernicire din partea parintilor.

– La ridicarea pachetului de participare participantii vor semna o declaratie pe propria raspundere cu privire la faptul ca sunt sanatosi si apti din punct de vedere medical pentru a depune efort fizic in cadrul evenimentului.

– Participantii sunt de acord ca organizatorii nu pot fi raspunzatori pentru vreun prejudiciu de natura fizica, medicala, materiala sau de alta natura suferit ca urmare a participarii la acest eveniment.

– Participantii sunt de asemenea de acord ca organizatorii sa foloseasca fotografiile sau inregistrarile video care contin imaginea acestora, cu scopul promovarii acestui eveniment.

– Este interzisa aruncarea propriilor deseuri pe traseu – sticle de apa, ambalaje etc… in afara punctelor de alimentare special amenajate.

– Participantii vor respecta deciziile de siguranta comunicate de organizatorii de eveniment pe toata durata traseului.

– Sunt interzise manifestarile violente si lipsite de repsect la adresa celorlalti participanti sau la adresa organizatorilor. Este interzisa participarea la eveniment in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor de orice fel. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice continuarea participarii unei persoane daca aceasta  se afla intr-una din situatiile descrise si reprezinta un pericol pentru siguranta celorlalti participanti la eveniment sau se manifesta in mod violent fata de ceilalti participanti, fara a returna contravaloarea taxei de participare

TERMENI SI CONDITII

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul http://www.pedalampentruromania.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

http://www.pedalampentruromania.ro  este administrat de Asociatia “Cu Bicicleta Departe”.

Jud. Ilfov, oras Voluntari,
Bld. Pipera nr. 4C Vila G3
CIF:  39245626
Data atribuirii: 25/04/2018
RO89INGB0000999907923336  ING Tineretului

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului pedalampentruromania.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe http://www.pedalampentruromania.ro trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei.Plata produselor se efectueaza prin transfer bancar .

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului http://www.pedalampentruromania.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Asociatiei Cu Bicicleta Departe sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul http://www.pedalampentruromania.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail inscrieri@cubicicletalamare.com.

 

POLITICA DE RETUR

Daca vrei sa anulezi inscrierea la evenimentul „Pedalam pentru Romania” (fost Turul Centenarului) si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur in 14 zile, conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de retur in 14 zile se adreseaza doar clientilor care s-au inscris online pe site-ul http://www.pedalampentruromania.ro

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga la data încheierii contractului.

Omisiunea informaţiilor privind dreptul de retragere

În cazul în care profesionistul nu a transmis consumatorului informaţiile privind dreptul de retragere conform dispozitiilor OUG 34/2014, perioada de retragere expiră la 12 luni de la sfârşitul perioadei iniţiale de retragere de 14 zile.

În cazul în care profesionistul a transmis consumatorului informaţiile privind dreptul de retragere în termen de 12 luni de la data la care produsele/serviciile se considera livrate, conform mentiunilor din sectiunea de mai sus, perioada de retragere expiră în 14 zile de la data la care consumatorul primeşte informaţiile respective.

Obligaţiile care revin profesionistului în cazul retragerii

Profesionistul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului în conformitate cu dispozitiile legii.

Profesionistul rambursează sumele menţionate mai sus folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de consumator pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursării.

Obligaţiile consumatorului în cazul retragerii

Conform Ordonantei nr. 34/2014, consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spaţiilor comerciale, în cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, profesionistul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poştă.

Exceptări de la dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere, în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:

– contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;

– furnizarea de produse sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care profesionistul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

– furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

– furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

– furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

– furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

– furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii contractului de vânzare, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care profesionistul nu le poate controla;

– contractele în cazul cărora consumatorul a solicitat în mod special profesionistului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, profesionistul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de consumator sau furnizează alte produse decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor servicii sau produse suplimentare;

– furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

– furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;

– contractele încheiate în cadrul unei licitaţii;

– prestarea de servicii de cazare, pentru alt scop decât cel rezidenţial, transport de mărfuri, închiriere de maşini, catering sau serviciile privind activităţile de agrement, în cazul în care contractul prevede o dată sau o perioadă de executare specifică;

– furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe http://www.pedalampentruromania.ro

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi,:

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Responsabilitati privind produsele

Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “ Schimb/Returnare produs “

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Art. 1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telecopiator (fax)
c) adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta
a) imprimat neadresat;
b) imprimat adresat;
c) scrisoare tipizata;
d) publicitate tiparita cu bon de comanda;
e) catalog;
f) telefon cu interventie umana;
g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
h) radio;
i) videofon (telefon cu imagine);
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
k) posta electronica (e-mail);
l) telecopiator (fax);
m) televiziune (teleshopping).

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator siAsociatia Cu Bicicleta Departe.  In cazul unor eventuale conflicte intre Asociatia Cu Bicicleta Departe si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual http://www.pedalampentruromania.ro

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Asociatia Cu Bicicleta Departe are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: inscrierea la evenimentele “Turul Centenarului”

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru rezervarea locului la eveniment.

Refuzul dvs. determină imposibilitatea noastra de a va rezerva locul la eveniment.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: Asociatia Cu Bicicleta Departe

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Asociatia Cu Bicicleta Departe. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.