Pregatiri si antrenamente

Toate antrenamentele s-au terminat. Urmeaza tura!

Antrenamentele sunt pe cont propriu, adica fiecare se descurca sa ajunga la locul de start si inapoi acasa. Nu avem autocar in spate, deci dozati efortul. Cele mai multe dintre ture sunt semi-circulare, deci e posibil sa te intorci pe o scurtatura. Dar daca vedeti ca in primii 10 km nu va puteti tine de o viteza constanta de 20 km/h, mai bine va intoarceti catinel acasa.

Cum va arata convoiul, pentru cei care nu au mai fost: masina de deschidere in fata, masina de inchidere de pluton, autocar pentru cei obositi, camion de biciclete.

Vom avea opriri la 30 de km pentru apa, dulciuri, alune, iaurt Activia, biscuiti (aici vedeti cam ce consumam la tura) pe care le luam cu noi si sunt incluse in taxa de participare. O sa mai fie si cola, pentru cine pofteste…)

De asemenea vom avea opriri de regrupare cand va fi necesar, ca sa-si mai traga sufletul toata lumea si sa nu lasam plutonul prea lung.

La Alba Iulia ajungem sambata seara si organizam o petrecere, fireste…)

Inca un lucru important: tura e deschisa celor care vor s-o insoteasca pe cont propriu orice segment!

Asta inseamna ca daca nu doriti cazare, mic dejun sau cina, asistenta tehnica (apa si ciocolata nu ne suparam ca luati de la noi) si intoarcere, deci daca sunteti complet autonomi, ne bucuram sa va avem printre noi! Adica daca vreti sa mergeti de la Ploiesti la Sinaia sau de la Oradea la Cluj si va descurcati cu intoarcere sau cazare, sunteti bineveniti alaturi de noi.

Tineti cont insa ca nu veti putea plati taxa de participare la tura daca va doriti toate lucrurile pe care le organizam. Trebuie s-o faceti inainte.

Intoarcerea va fi duminica 1 iulie cu autocare si tiruri pentru biciclete, pentru toata lumea.

Cam la asta lucram acum, multumim sponsorilor care ne-au permis sa visam la tura asta si va asteptam la antrenamente!

Pedalam lat

 

2 thoughts on “Pregatiri si antrenamente”

  1. Salut,

    de unde o sa fie plecarea din Iasi? Intreb acest lucru deoarece nu sunt din Iasi si sunt nevoit sa dorm o noapte in zona si vreau sa fiu cat mai aproape de acest loc.
    Multumesc.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s